Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle, Deepak Chopra, Marianne Williamson… je zou al deze schrijvers en spirituele denkers maar mogen interviewen! De Nederlandse Baptist de Pape deed het gewoon. Als net afgestudeerde advocaat kreeg hij de kans om bij een groot advocatenkantoor aan de slag te gaan. Maar iets vertelde hem dat hij daar niet gelukkig van zou worden. Op een dag kreeg hij een ingeving: hij moest een film over de kracht van het hart maken!

Onervaren maar vastberaden reisde hij samen met twee compagnons en een camera langs achttien wereldberoemde internationale schrijvers en leermeesters. Het resultaat: een film over het volgen van je hart en het najagen van je dromen, geregisseerd door de makers van ”The Secret”! Wauw. Goed verhaal toch? 

De officiële The Power of the Hearttrailer is onlangs verschenen. De bombastische video is erg gelikt Amerikaans, maar door de indrukwekkende lijst grootdenkers die aan het woord komen ben ik toch wel zeer nieuwsgierig naar het resultaat!

The Power of the Heart in de bioscoop
De Nederlandse première van The Power of the Heart vindt plaats in de bioscoop The Movies in Amsterdam op 14 november 2014. Naast de film schreef Baptist de Pape ook het gelijknamige boek ”The Power of the Heart. Laat je hart je gids zijn”, dat ook in november zal verschijnen.

Update: ik krijg veel vragen of waar en wanneer de film te zien zal zijn in Nederland. Het ziet er naar uit dat de film niet op grote schaal in de bioscoop zal gaan draaien. Volg de Facebook pagina van The Power of the Heart voor exclusieve vertoningen. Of schaf de DVD aan via deThe Power of the Heart website.

Bron: Happinez magazine

Meer weten over het volgen van je hart? In mijn praktijk ondersteun ik mensen met het vinden van hun eigen geluk doormiddel van coaching en healing.

Lees ook: Hartsgeheimen: waarom zij overal hartjes zien.