Ik ben in mijn nopjes met een te gekke nieuwe samenwerking: Barbara van Welikemassage x Heartha! Deze dame met gouden handjes is mijn collega in de pop-up store Emporium of Wonders. Ze stelde een poosje geleden voor om samen behandelingen te geven omdat onze werkwijzen elkaar zo mooi aanvullen. En so it is: vanaf nu kun je terecht bij Emporium of Wonders voor een healing en massage in één. Zij massage, ik healing. De ultieme reboot voor body, mind en soul!

Wat het doet en voor wie
De massage x energy healing treatment brengt je vermoeide lichaam en gespannen spieren tot rust en balanceert tegelijkertijd je hele energiesysteem. Hét cadeau voor jezelf wanneer je merkt dat je letterlijk en figuurlijk vast zit, gestrest bent of moeite hebt om echt te ontspannen. Door de starten met een healing kun je je beter overgeven aan de massage, waardoor deze dieper zal doorwerken. Je hele systeem gaat weer stromen, voelt vrijer en lichter aan.

Prijs:
De behandeling bestaat uit een half uur healing en een half uur massage. Wil je méér? Je kunt natuurlijk ook een half uur healing en een uur massage boeken. :-)
50 euro – half uur healing en half uur massage
75 euro – half uur healing en 1 uur massage

Boeken
Boek deze massage x healing treatment via Treatwell.

Locatie
Emporium of Wonders
Javastraat 137, Amsterdam Oost