Vanaf 12 oktober heeft Heartha er een nieuwe locatie bij voor zowel healing als yoga op de Javastraat 137 in Amsterdam Oost! Onder het dak van creatieven-collectief Emporium of wonders zal ik Hatha yogalessen aanbieden en (verkorte sessies) energy healing in de Heartha healing hut. Emporium of Wonders is een pop-up store die run samen met 9 andere creatieven. Je vindt er een super fijne mix van vintage kleding, meubels, accessoires, kinderkleding, curiosa en kunst! En dus ook yoga, healing en massage.

Hatha Yoga
Ik geef laagdrempelige Hatha yoga sessies bij kaarslicht voor jong en oud op XXL yogamatten (ideaal voor langere mensen). Denk: anti-stress, mindfull, ontspanning, balans, bij jezelf, ont-moeten, eigen kracht, hoofd leeg, ademruimte. Deze lessen zijn ideaal voor beginners en mensen die medium ervaring hebben met yoga. Kosten les: 8 euro. (cash.) Meer info over de yogalessen vind je hier.

Javastraat yogarooster t/m december
maandagavond 20:00 – 21:30
Woensdagavond 20:00 – 21:30
Zaterdagochtend 10:00 – 11:15

Aanmelden
Aanmelden voor de Hatha yogalessen in Amsterdam Oost kan tot 1,5 voor aanvang van de les via eveline@heartha.nl. Er is ruimte voor maximaal 8 personen. 

Energy Healing
Een energy healing duurt ongeveer 35 minuten en vindt plaats in de ”stress free zone” van Emporium of Wonders: mail eveline@heartha.nl voor een afspraak. Een engelenkaarten sessie duurt ongeveer 15 minuten. Voor een afspraak: loop even binnen, hou de Emporium of Wonders Facebookpagina in de gaten om mijn aanwezigheid te checken of mail me even voor een afspraak.

Emporium of Wonders
Javastraat 137
Amsterdam Oost