Liefdesverdriet = kut. Kun je wel wat steun gebruiken? Vanaf woensdag 30 september organiseer ik ‘Heal your heartbreak’, vijf avonden die in het teken staan van omgaan met en verwerking van liefdesverdriet. 

Deze avond is ontstaan vanuit mijn eigen ervaringen met dit thema. Toen het uitging met mijn vriend na zes jaar kreeg ik te horen: ”voor elk jaar dat de relatie duurde zul je ongeveer een maand rouwen.” Dat idee vond ik niet bepaald aantrekkelijk. Oke, ik moest hier doorheen, dat was duidelijk, maar een half jaar intens verdrietig zijn, was dat nou echt nodig? Het antwoord is nee. Ik ervaarde dat als je jezelf écht opent voor het verdriet, de heling sneller kan plaatsvinden dan ik ooit had durven hopen”. 

Verwerk je liefdesverdriet met Heartha
Tijdens de ‘Heal your heartbreak’ avonden is veel ruimte voor het delen van ervaringen en tips en om op een dieper niveau te kijken naar jouw persoonlijke stukje. Dat kan zijn door een simpele meditatie- of schrijfoefening maar ook door de gesprekken die ontstaan of het luisteren naar anderen. 

Het is een avond om steun te vinden en te geven. Tot inzichten te komen. Te voelen. Te openen. Te ontspannen. Het is een avond op een diep niveau een start te maken met het helen van je hart. 

Steekwoorden: steun, openheid, spiegelen, introspectie, zijn met wat is, transformatie, zelfliefde

Data
Woensdagavond 30 september
Dinsdagavond 6 oktober
Woensdagavond 14 oktober
Woensdagavond 28 oktober
Dinsdagavond 4 november

Tijd
van 20:00 tot 21:30

Locatie:
Javastraat, Amsterdam Oost

Kosten: 10 euro p.p. per avond. 

Opgeven voor de eerste avond of alle 5 de avonden kan via: eveline@Heartha.nl. (Maximaal 7 deelnemers).