Naast mijn privé yogalessen vind ik het ook erg leuk om les te geven aan groepen. Elke woensdagavond om 20:00 geef ik een groepsles Hatha yoga bij Emporium of Wonders in Amsterdam Oost op Javastraat 137. Je kunt je inschrijven voor deze les via de Facebook-pagina van Emporium of Wonders. Je kunt dan in een reactie op onze wekelijkse yogarooster post laten weten dat je komt. Elke week bereid ik een totaal nieuwe les voor, afgestemd op de energie van de groep en dat moment. Aan mijn les kunnen max. 8 mensen deelnemen dus er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Beginners zijn meer dan welkom!

De yogales kost 8 euro (graag cash) en duurt 1,5 uur. 

Bekijk mijn yoga pagina voor meer achtergrondinfo over mijn yogalessen.

Naast mijn Hatha yogales op woensdagavond kun je ook op maandagavond, donderdagavond en zaterdagochtend yoga volgen bij mijn yogi-collega’s van EOW. :)