Ik vind regelmatig hartjes op onwelriekende en pijnlijke plaatsen. Raar eigenlijk dat ik die meestal voor mezelf hou en niet deel op social media. Want ze zijn dan misschien niet heel smakelijk om naar te kijken, ze herinneren wel aan een belangrijke boodschap: this is real life! Ongefilterd, rauw en pijnlijk soms. En ook daarin zit liefde verborgen. En dus is het de hoogste tijd om mijn favoriete blaren, zweetplekken en uitwerpselen te delen in de top 5 meest vunzige hartjes die mijn vrienden en ik ooit vonden.

1. Love chain

hartje op teen
Vriendin Suus liet een fietsketting heel kunstig op haar teen vallen en had er nog weken plezier van. 

2. Schatgraven

Prullenbak hartje
Sofie leegde nietsvermoedend haar vuilnisbak en vond daar een inzicht: ”zelfs onder het diepste vuil ligt altijd liefde.” 

3. Drôle

Poep hartje
Ik hoop dat degene die voor mijn deur in Amsterdam Oost in deze drol is gaan staan er net zo blij van werd als ik!

4. Tenenlezen

Hartje op teen
Yep. Da’s mijn teen. 

5. Sweatheart

zweet hartje
Mijn vriend fotografeerde deze reusachtige zweetplek op de trui van een vriend na een dagje hiken.

Lees ook: hartjesjager #5: vurige liefde