Ken je dat, dat je over straat loopt of fietst en out of the blue word je uit je eigen wereldje getrokken, het moment in. Door iets dat opvalt. Een ontroerend of grappig tafereeltje. Ik hou ervan wanneer dat gebeurt. Het maakt me instant vrolijk. Alsof ik ineens weer even ‘wakker’ ben gemaakt door de schoonheid van het leven.

Dat heb ik met hartjes die ik overal zie, maar dus ook met mensen, dieren en andere onalledaagse alledaagse dingen.

Ik noem ze: ‘dingen waarvan ik moet grinniken’. Zoals een pug in een veul te klein fietsmandje (muahaha) en… een dikke vette smiley die me toelachte vanaf de Schellingwouderbrug. En zo zijn er nog vele, vele #dingenwaarvanikmoetgrinniken. Meestal vergeet ik een foto te maken of is het moment alweer voorbij voordat ik de kans krijg… Maar vandaag dus even niet. :)


PUGINABOX
SKYSMILEY
PUG in fietsmandje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:
lachwekkend avontuur: Vondelpark lachmeditatie
happy tree in India

Over Heartha
Heartha is een coaching-, healing- en yogapraktijk in Amsterdam en ondersteunt mensen om hun eigen geluk te vinden.