Oververmoeid, langdurig gestrest, angstig, vergeten wat ontspannen inhoudt of zelfs al gediagnostiseerd met een burn-out door de huisarts? Het Heartha ‘Beat de burn-out’ traject is er voor iedereen die zich in een of meer van bovenstaande symptomen herkent en open staat voor een diepgaande transformatie en echt korte metten wil maken met langdurige stress. Met een traject van van 2 tot 6 maanden begeleid ik je tijdens een gestresste of opgebrande periode naar een gezondere en energiekere leefstij waarbij je leert leven vanuit je eigen kracht. Zodat je vol zelfvertrouwen kunt zeggen: die burn-out, dat overkomt mij geen tweede keer!

Combinatiepakket
Het Beat de burn-out traject van Heartha is combinatie van verschillende disciplines, optimaal afgestemd op het jouw gezondheid en situatie. Deze zijn:

 • Privé yoga
  Leert je beter te luisteren naar je lichaam, brengt meer energie en ontspanning door bewust gebruik van de adem. Maakt daarnaast leniger, fitter en brengt je uit je hoofd, in je lijf.

 • Meditatie en mindfulness
  Praktische oefeningen om meer in  het nu te zijn, acceptatie van wat er is en lichaamsbewustzijn te ontwikkelen

 • Energy healing
  Voor meer ontspanning, energie en (hormoon)balans. Healing is een fantastische manier om je overprikkelde zenuwstelsel tot rust te brengen en het contact met je hart en eigen kracht te versterken, zodat je beter op je eigen lichaam en intuitie kunt en durft te vertouwen

 • Innerlijke reizen (vergelijkbaar met ‘de Helende Reis’)
  Geeft ruimte aan vastgezette of niet doorvoelde emoties en trauma’s. Helpt oude niet langer dienende overtuigingen en patronen te doorbreken en te transformeren.

 • Wandelcoaching
  Om je bewust te worden van patronen, je gedachten te ordenen, je te verbinden met de natuur, te vertragen en je krijgt praktische oefeningen om zelf toe te passen

 • Coaching op afstand
  Wekelijkse support per mail of sms/app. Van peptalk en tips tot geheugensteuntjes en praktische oefeningen voor je dagelijkse leven.

Waarom de Burn-out beaten met Heartha?
Eveline, eigenaar van Heartha was jarenlang een rasechte stresskip. Ze wist gelukkig op tijd op de rem te trappen toen ze tijdens haar freelance tekstschrijverperiode bijna door haar hoeven zakte. Symptomen: over-emotioneel, continue met haar werk bezig en doodmoe. Zelfs een brug opfietsen lukte soms amper. Door middel van beoefening van yoga, meditatie, mindfullness, haar healingopleiding en wandelen heeft ze langzaam haar hardnekkige stresspatronen leren herkennen en doorbereken. Als afstudeeropdracht van haar healingopleiding schreef ze een scriptie over ‘stress’ en bij haar studie Medische Basiskennis leerde ze de fysieke effecten van het lichaam op stress nog beter begrijpen en doorgronden. Sinds de oprichting van Heartha wisten opvallend veel mensen met overspannenheid en burn-out klachten haar praktijk te vinden. Ze verdiepte zich meer en meer in de materie en ondervond dat alle disciplines die ze zichzelf in de loop der jaren heeft aangeleerd gezamenlijk een prachtige methode zijn om de burn-out en overmatige stress met huid en haar te lijf te gaan zodat er een wezenlijke transformatie plaatsvindt die je stevig verankert in jezelf.

Hoe werkt het
Het hele Beat de Burn-out traject is maatwerk. Om jouw situatie en wensen goed in te schatten vindt er een intakegesprek plaats in mijn praktijk in Amsterdam. Deze intake duurt ongeveer 1,5 uur, waarin je meteen kunt proeven van 1 van bovenstaande disciplines. Vaak is dit een mindfullness oefening, wandeling of healingsessie. Wat we gaan doen hangt af van het intakeformulier dat ik vooraf per mail van je ontvangen heb en uiteraard waar je op dat moment de meeste behoefte aan hebt. Is dat praten, ontspannen, bewegen? Naar afloop van deze eerste sessie doe ik je een beat de burn-out voorstel. Dit is een plan waarin we elkaar voor een xx periode op regelmatige basis zullen zien en spreken. Van wekelijkse healing/yoga en/of praatsessies tot support via mail en app of sms.

Waarom 2 tot 5 maanden?
Van hogesnelheidstrein terug naar stil, en dan langzaam aan een andere, gezondere weg in. Stapje voor stapje leer je luisteren en handelen naar wat goed is voor jou. Dit vraagt tijd, een verandering van mind set en het aankijken en transformeren van aangeleerde gewoontes en overtuigingen. Beat de burn-out is effectief en diepgaand, maar geeft ook ruimte voor rust en bezinning. Toch kan het soms ook heel snel gaan! Misschien hebben we maar 3-4 sessies nodig? En een andere keer 10. Vandaar deze ruime marge. Alles is mogelijk. :)

Tarieven
Mijn diensten bedragen 60 euro per uur, incl. btw. Reken in begin van traject op ongeveer 2 uur per week/twee weken aan begeleiding. Live en op afstand per sms of mail. 

Voor meer info of aanvraag voor een intakegesprek: eveline@heartha.nl.